Felicia Provender

Lic. PT, kostrådgivare och hälsocoach

Jag vill ge dig verktygen, kunskapen och stödet du behöver för att nå dina mål! Jag är licensierad personlig tränare och kostrådgivare via The Academy samt har en kandidatexamen i idrottsvetenskap. Utöver grundläggande tränings- och näringslära har jag fördjupat mig i idrottsmedicin, kost för prestation och kost vid graviditet och amning.

Granskad och godkänd av HealthGoing®

Hälsocoachning online BAS (faktura 500kr månadvis)

För dig som vill få stöd och hälsocoachning löpande via chatt och mail, inkl. avstämning en gång varannan vecka via telefonsamtal eller videomöte. För dig utan behov av kost- och träningsprogram. Du väljer om du vill fokusera på något speciellt eller om vi ska jobba helhetligt med din hälsa nu och framåt. Vi jobbar med beteenden, målsättningar och motivation. Vid behov hjälper jag dig fortfarande med frågor, tankar och råd kring kost och träning. Skillnaden i BAS mot PLUS är att du inte får skräddarsydda recept, kostplaner och träningsprogram, jag lär dig hur du kan tänka och planera själv.

Detaljerna

 • 45 minuter

 • Online

Hälsocoachning - introduktionsmöte

Ett introduktionsmöte för dig som vill veta mer om hälsocoachning-abonnemangen.

Detaljerna

 • 20 minuter

 • Online

Personlig träning - introduktionsmöte

Oavsett om du vill ladda upp för en tävling, få ny träningsinspiration eller en livsstilsförändring med beteenden och synsätt som ska följa med dig livet ut - jag vill hjälpa dig! Du kan sedan välja själv om du vill få regelbundet stöd från mig genom abonnemang eller om du vill jobba självständigt med ett träningsupplägg och boka enstaka uppföljningsmöten vid behov.

Detaljerna

 • 20 minuter

 • Online

Hälsocoachning online PLUS (faktura 1500kr/månad)

För dig som vill få stöd och hälsocoachning löpande via chatt och mail, inkl. avstämning en gång varannan vecka via telefonsamtal eller videomöte. Du får även kost- och träningsprogram som uppdateras vid behov. Du väljer om du vill fokusera på något speciellt eller om vi ska jobba helhetligt med din hälsa nu och framåt. Vi jobbar med beteenden, målsättningar och motivation. Skillnaden i PLUS mot BAS är att du får skräddarsydda recept, kostplaner och träningsprogram - vilket underlättar din planering, ger dig ny inspiration och konkreta upplägg du kan använda även efter vår coachingtid.

Detaljerna

 • 45 minuter

 • Online

Kostrådgivning - introduktionsmöte

Oavsett om du vill ladda upp för en tävling, få ny matinspiration eller en livsstilsförändring med beteenden och synsätt som ska följa med dig livet ut - jag vill hjälpa dig! Du kan sedan välja själv om du vill få regelbundet stöd från mig genom abonnemang eller om du vill jobba självständigt med ett kostupplägg och boka enstaka uppföljningsmöten vid behov.

Detaljerna

 • 20 minuter

 • Online

Uppföljningsmöte för icke-abonnenter

För dig som haft introduktionsmöte för PT eller kostrådgivning, utan att vara kopplad till ett abonnemang. Här bokar du kommande tider för rådgivning och uppföljning med mig.

Detaljerna

 • 60 minuter

 • Online

Individanpassat kostschema

För dig som vill få ny matinspiration utan coaching. I det här upplägget får du förslag på 3 olika frukostar, 5 olika mellanmål och 10 olika luncher/middagar. Anpassade efter dig, dina mål och smakpreferenser! Går bra att anpassa efter eventuella intoleranser, veganvänligt etc.

Detaljerna

 • Inget möte

HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.