Köpvillkor

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast på info@healthgoing.com. Vårt juridiska namn är: HealthGoing AB, orgnr. 559141-4965, adress: Tynäsgatan 2, 652 16 Karlstad, Sverige. Villkoren kan komma att uppdateras.

1. Köp

Vid beställning träffas avtal om köp först när HealthGoing bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av HealthGoing.

2. Priser

I priserna ingår moms med 25 % för beställningar inom EU.

3. Frakt

För nuvarande har HealthGoing enbart digitala tjänster utan tillkommande fraktkostnad.

4. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

4.1 Kortbetalning

Vi använder Stripe för säkra kortbetalningar. Läs mer om Stripe här: https://stripe.com/se

5. Levererade tjänster

Varje rådgivare ansvarar själv för att leverera sina tjänster på utsatt tid och utlovad kvalitet efter att ha klarat vår kvalitetsgranskning. Vid eventuella frågor och oklarheter ska detta först och främst tas med rådgivaren. Vid eventuella klagomål kan detta anmälas till info@healthgoing.com där vi följer upp ärendet.

6. Ångerrätt och öppet köp

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från ditt köp och om det är mer än 48 h kvar till din inbokade tjänsts starttid. Detta gör du genom att maila detta till rådgivaren och med info@healthgoing.com som kopia. Du har också möjlighet att boka om din tid till ett annat tillfälle i samråd med rådgivaren.

7. Återbetalningar

Återbetalning sker via Stripe. Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

8. Reservationer

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

9. Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt GDPR (dataskyddslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post info@healthgoing.com). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter (se vår integritetspolicy).

10. Eget ansvar

När du bokar en tjänst skickas en avisering via e-post eller sms till dig med länk till mötet. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer och den e-postadress du angivit är korrekta.

11. Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

Som konsument kan du även vända dig till EU för att få hjälp med konfliktlösning när du handlat på nätet. Länk: ec.europa.eu/odr
Då kommer du till: ”European Commission official website
The Online Dispute Resolution website is an official website managed by the European Commission dedicated to helping consumers and traders resolve their disputes out-of-court.”

Vi stöttar HealthGoing

Almi
Drivhuset
Folkets röst
ICA
Innovationskontoret
Ungdomsent
VentureCup
HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.