Adam Tunebäck

PT, kostrådgivare & hälsocoach

Jag är en licenserad personlig tränare, kostrådgivare & hälsocoach via The academy. Mitt fokus ligger på att tillsammans jobba mot dina mål som du vill uppnå. Jag hjälper dig via mina erfarenheter och kunskaper att skapa en balanserad vardag med fokus på träning och välmående.

Granskad och godkänd av HealthGoing®

Kostrådgivning

Kostrådgivning fokuserar vi på att skapa en hållbar och näringsrik plan till dig oavsett vilket mål du har. Det kan vara allt från att bygga muskler, viktminskning eller bara skapa en bättre balans i kosten. Med regelbundna uppföljningar och uppdateringar ser vi över kostschemat med ev. uppdateringar. Kostnaden gäller för endast ett enskilt kostschema. Om du önskar uppdateringar och mer hjälp med kosten så rekommenderar jag min tjänst "online coaching".

Detaljerna

  • Inget möte

Online coaching 650:- /mån och 600:- i startavgift

Med fokus på att skapa rutiner med långsiktiga resultat så ger jag dig skräddarsytt kostschema & träningsschema. Allt anpassat efter dina preferenser. Med regelbundna uppföljningar och uppdateringar så går vi tillsammans mot ditt mål. Du får inlogg till en egen app där du har allt samlat på ett ställe. Mitt fokus ligger på att skapa något som är hållbart för just dig.

Detaljerna

  • Inget möte

HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.