Adam Tunebäck

PT, kostrådgivare & hälsocoach

Jag är en licenserad personlig tränare, kostrådgivare & hälsocoach via The academy. Mitt fokus ligger på att tillsammans jobba mot dina mål som du vill uppnå. Jag hjälper dig via mina erfarenheter och kunskaper att skapa en balanserad vardag med fokus på träning och välmående.

Granskad och godkänd av HealthGoing®

Basplan

I en basplan fokuserar vi på att skapa en hållbar och näringsrik kostplan till dig oavsett vilket mål du har. Det kan vara allt från att bygga muskler, viktminskning eller bara skapa en bättre balans i kosten. Basplanen är en kostplan som ger dig översikt över hur mycket du behöver få i dig men utan uppföljningar. Innehåller också information om förklaringar kring att optimera sin livsstil.

Detaljerna

  • Inget möte

Online coaching 650:- /mån och 600:- i startavgift

Med fokus på att skapa rutiner med långsiktiga resultat så ger jag dig skräddarsytt kostschema & träningsschema. Allt anpassat efter dina preferenser. Med regelbundna uppföljningar och uppdateringar så går vi tillsammans mot ditt mål. Du får inlogg till en egen app där du har allt samlat på ett ställe. Mitt fokus ligger på att skapa något som är hållbart för just dig.

Detaljerna

  • Inget möte

HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.