Karro af Kleen

Hälsocoach

Coachar och motiverar dig som vill utveckla din fulla potential! Under vår coachning tid tillsammans fokuserar vi på hur du kan leda dig själv till bättre resultat utan att känna onödig stress eller otillräcklig. Det går att leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra! Med mig som coach kommer du lyckas med det du alltid velat men varit osäker på hur du ska göra för att nå dit. Min passion inom coachning är livsstils- och beteendeförändringar. Är du redo för ditt nästa steg? Hör av dig så skräddarsyr vi ditt upplägg! Med Värme Karro

Granskad och godkänd av HealthGoing®

Kostanalys

Mat ska vara enkelt, gott och näringsrik för att vi ska må bra! Mat ska ge kroppen energi till att hjälpa oss fungera och prestera. Kostanalysen görs för dig som vill förändra dina kostvanor och se till at du hjälper kroppen få i sig den näring den behöver. Kostanalysen innebär att du över 3 eller 7 dagar skriver en detaljerad kostdagbok som du sedan skickar in till mig. Jag dataför i detalj det du ätit och druckit. Därefter får du personlig feedback med eventuella förslag till förändring. Allt sker mailledes.

Detaljerna

  • Inget möte

Lär känna mig

Du får berätta varför du vill anlita mig som coach, vad du vill få ut av coachingen och ställa alla frågor du har. Jag stämmer av att jag kan hjälpa dig och att jag är rätt coach för dig - det ska kännas bra för oss båda! Vi ses snart i ett videosamtal.

Detaljerna

  • 20 minuter

  • Online

Mitt hälsosamma liv!

Du är ditt bästa redskap! Kropp och knopp presterar bäst när vi mår som bäst. Av mig får du hjälp att skräddarsy ett kost- och träningsupplägg just utifrån där du befinner dig och vad du har behov av. Du får anpassade tränings- och kostupplägg utifrån dina behov. Men det viktigaste för mig är att du får nödvändig kunskap längs vägen! Under 3 månader finns jag med din sida. Som coach finns jag med dig längs din resa mot en hälsosammare livsstil. Du kommer få de verktyg du behöver för att lyckas på egen hand! Med värme Karro

Detaljerna

  • Inget möte

HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.