fbpx

Om oss

Om oss

Kvalitetssäkrade recept och träningsövningar för ett mer hälsosamt liv

Vi kvalitetsgranskar hälsokällor och ger dem en certifiering, så det blir lättare för dig att veta vilka hälsokällor du kan lita på online.

Sedan ger vi dig vårt välutvecklade filtersök så att du kan få personanpassade recept, träningsövningar och hälsotjänster var du än befinner dig och när du än behöver det.

Tillsammans kan vi revolutionera sökandet efter hälsoinformation online. Låt oss höja standarden och göra medvetna val.

En plats där medlemmar får personanpassad information

Med vårt smarta filtersök kan du få perfekt matchande resultat enkelt, snabbt och säkert.

Hitta alla kvalitativa hälsokällor på ett ställe och var säker på att du hittar det som är relevant för just dig.

Partners är alltid i fokus för sin önskade målgrupp

Som HealthGoing partner kan du vara säker på att du blir upptäckt.

När en medlem söker efter något som du har, kommer det specifika innehållet visas och länkas till. Det är inte längre en tävling om vem som ha mest annonser eller om att vara störst.

Nu handlar det om relevans = win win för både dig och användarna.

HealthGoing.com är ett speciellt projekt

”Idén om HealthGoing växte fram under min utbildning till hälsocoach. Jag såg ett tydligt behov av en lösning som kunde hitta rätt anpassad hälsoinformation, oavsett tid, plats, ekonomi och förkunskaper. Exempelvis så försöker en majoritet söka själva på nätet, men tidigare lyckades endast en minoritet hitta rätt och av dem var det ännu färre som tyckte att det gick tillräckligt snabbt.

Så jag bestämde mig för att skapa ett digitalt hälsoverktyg som tog hänsyn till detta och var bättre. Min förståelse för målgruppen ökade avsevärt när jag själv fick en skada och försökte få information om hur jag kunde fortsätta min egen träning. Min vision är att göra relevant information tillgänglig så att människor får modet och kunskapen de behöver för att förverkliga sina mål.”

Felicia, grundare av HealthGoing.

Frågor om HealthGoing? Tveka inte att kontakta oss!