Lyft standarden inom
hälsobranschen med oss

Vi kvalitetsgranskar hälsorådgivare och matchar ihop personer som vill få och ge hälsorådgivning av hög kvalitet.

Personlig tränare med klient

Välkommen!

HealthGoing® samlar kvalitetsgranskade rådgivare inom hälsa. Alla genomgår en noggrann screening av oss där vi säkerställer att de har lämplig utbildning och arbetar hållbart. Här kan de skapa en profil som de marknadsför och där de säljer sina tjänster. Vi önskar våra nya rådgivare välkomna!

Granskad och godkänd av HealthGoing®

 • Karro af Kleen

  Hälsocoach

  Coachar och motiverar dig som vill utveckla din fulla potential! Under vår coachning tid tillsammans fokuserar vi på hur du kan leda dig själv till bättre resultat utan att känna onödig stress eller otillräcklig. Det går att leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra! Med mig som coach kommer du lyckas med det du alltid velat men varit osäker på hur du ska göra för att nå dit. Min passion inom coachning är livsstils- och beteendeförändringar. Är du redo för ditt nästa steg? Hör av dig så skräddarsyr vi ditt upplägg! Med Värme Karro

 • Lina Öqvist

  Wellness coach

  Jag älskar att röra på mig, det är mitt energipiller. Det ska dock inte vara för jobbig fysisk aktivitet, då väljer jag hellre soffan. Men jogging, dans, yoga, promenader, styrketräning med min egna kroppsvikt ger mig energi. Utan dessa aktiviteter skulle jag behöva gå till sjukvården för att mentalt och kroppsligt må bra. Med den upptäckten valde jag att utbilda mig till Wellness coach, med inriktning mot stress och träning.

 • Adam Tunebäck

  PT, kostrådgivare & hälsocoach

  Jag är en licenserad personlig tränare, kostrådgivare & hälsocoach via The academy. Mitt fokus ligger på att tillsammans jobba mot dina mål som du vill uppnå. Jag hjälper dig via mina erfarenheter och kunskaper att skapa en balanserad vardag med fokus på träning och välmående.

Vill du ansluta dig som rådgivare?

Meddela oss att du är intresserad!

Vi gör allt för att skydda dina uppgifter. Läs vår integritetspolicy .

Vi stöttar HealthGoing

Almi
Drivhuset
Folkets röst
ICA
Innovationskontoret
Ungdomsent
VentureCup
HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.