Lyft standarden inom
hälsobranschen med oss

Vi kvalitetsgranskar hälsorådgivare och matchar ihop personer som vill få och ge hälsorådgivning av hög kvalitet.

Personlig tränare med klient

Välkommen!

HealthGoing® samlar kvalitetsgranskade rådgivare inom hälsa. Alla genomgår en noggrann screening av oss där vi säkerställer att de har lämplig utbildning och arbetar hållbart. Här kan de skapa en profil som de marknadsför och där de säljer sina tjänster. Vi önskar våra nyaste rådgivare välkomna!

Granskad och godkänd av HealthGoing®

 • Karro af Kleen

  Hälsocoach

  Coachar och motiverar dig som vill utveckla din fulla potential! Under vår coachning tid tillsammans fokuserar vi på hur du kan leda dig själv till bättre resultat utan att känna onödig stress eller otillräcklig. Det går att leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra! Med mig som coach kommer du lyckas med det du alltid velat men varit osäker på hur du ska göra för att nå dit. Min passion inom coachning är livsstils- och beteendeförändringar. Är du redo för ditt nästa steg? Hör av dig så skräddarsyr vi ditt upplägg! Med Värme Karro

 • Lina Öqvist

  Wellness coach

  Jag älskar att röra på mig, det är mitt energipiller. Det ska dock inte vara för jobbig fysisk aktivitet, då väljer jag hellre soffan. Men jogging, dans, yoga, promenader, styrketräning med min egna kroppsvikt ger mig energi. Utan dessa aktiviteter skulle jag behöva gå till sjukvården för att mentalt och kroppsligt må bra. Med den upptäckten valde jag att utbilda mig till Wellness coach, med inriktning mot stress och träning.

 • Adam Tunebäck

  PT, kostrådgivare & hälsocoach

  Jag är en licenserad personlig tränare, kostrådgivare & hälsocoach via The academy. Mitt fokus ligger på att tillsammans jobba mot dina mål som du vill uppnå. Jag hjälper dig via mina erfarenheter och kunskaper att skapa en balanserad vardag med fokus på träning och välmående.

 • Linnéa Malm

  Kostrådgivare och coach

  Med enkla medel vill jag hjälpa dig till en bättre hälsa! Efter att ha läst kost och idrottsvetenskap vid Umeå universitet vill jag nu hjälpa människor till en bättre hälsa. Det största steget i din resa mot en bättre hälsa är att bestämma dig, resten hjälper jag dig med! Med god, hälsosam mat och daglig fysisk aktivitet kan du optimera ditt mående och hälsa. Jag brinner lite extra för den naturliga och växtbaserade kosten, men du får självklart helt bestämma själv vad för typ av mat du vill äta. Vi ses!

 • Pierre Öhgren

  Senior PT, Kostrådgivare & Hälsokonsult

  Senior Personlig tränare med bakgrund och fortfarande aktiv i Triathlon och Kampsport. Jag simmade som ung och har tränat hela livet. Är väldigt noga med teknik och utförande och jobbar inte med quickfix. Att det ska vara långsiktigt hållbart är viktigt för mig. Jag är utmanade till min karaktär, men har god förmåga att lyssna in mina kunder både vad som sägs och det som sägs mellan raderna.

Vill du ansluta dig som rådgivare?

Meddela oss att du är intresserad!

Vi gör allt för att skydda dina uppgifter. Läs vår integritetspolicy .

Genom HealthGoings matchningsfunktion kan du bli matchad med licensierade kostrådgivare, personliga tränare och hälsocoacher online. HealthGoing gör det enklare att hitta och boka kostrådgivning, personlig träning och coaching online av hög kvalitet. Med hög kvalitet menas att HealthGoing kvalitetsgranskar hälsorådgivare inom kost, träning och hälsa för att se till att de har lämplig utbildning, licens och erfarenhet. Med kvalitetskontroll, matchning och smart system för hälsocoaching online förenklas processen att hitta en bra personlig tränare, kostrådgivare eller coach som passar varje individs och företags behov och önskemål.

Vad innebär en kvalitetsgranskad pt, coach eller kostrådgivare?

 • De har lämplig utbildning, licens och erfarenhet för de tjänster de vill erbjuda. Så som minst kostrådgivarutbildning för kostrådgivning, en riktig pt-licens för personlig träning och relevant utbildning för hälsocoaching.
 • De förespråkar evidensbaserade metoder och information samt har sunda värderingar inom hälsa.
 • De tar hänsyn till varje individs behov och ger individanpassade behov.
 • De vet sina egna kunskapsbegränsningar.
 • De har en laglig verksamhet.

Alla HealthGoings rådgivare är granskade för att hålla en hög kvalitet och de jobbar med tjänster inom hälsa, kost och träning. Det är till exempel dietister, PT's, kostrådgivare och hälsocoacher. Vi vill vara öppna med att även rådgivare vi inte hunnit granska än kan vara av hög kvalitet - däremot kan det vara svårt för dig som konsument att bedöma det. Därför rekommenderar vi dem att ansluta sig och du kan även tipsa oss om rådgivare och företag du tycker vi bör granska.

HealthGoing nekar rådgivare och företag som:

 • inte har lämplig utbildning, licens och erfarenhet för de tjänster de vill erbjuda.
 • Som vilseleder, förvrider eller sprider inkorrekt information och tvivelaktiga värderingar inom hälsa.
 • Förespråkar dieter, metoder och träningsupplägg utan hänsyn till evidens och förnuft.
 • Som inte ger individanpassade råd och ser till individens bästa.
 • Som inte vet sina egna begränsningar.
 • Som jobbar med multi-level-marketing.

Därför ska du välja en rådgivare via HealthGoing

Du gör skillnad både för branschen och dig själv

 • Du kan vara säker på att få en rådgivare som har rätt utbildning, licens och erfarenhet för att hjälpa dig
 • Du kan få kontakt med flera matchande rådgivare och välja de(n) som passar dig bäst
 • Kostnadsfritt genom hela processen tills du bestämt vem du vill fortsätta med

Vad kostar det att boka en rådgivare? Hur går betalningen till?

Rådgivarna bestämmer sin egen prissättning, vissa erbjuder även en första kostnadsfri konsultation.

Betalningen sker antingen direkt via vår plattform vid bokning med kortbetalning, genom en betallösning som heter Stripe - alternativt sköter rådgivaren betalningen själv och då kommer det tydligt stå om de avser att skicka en faktura, betalning på plats eller Swish.

Hur går det till att boka en rådgivare? Kan jag få en gratis PT-konsultation?

Vissa rådgivare erbjuder gratis konsultation, det ser du i så fall som alternativ bland rådgivarens tjänster.

 • Först väljer du vilken rådgivare eller tjänst du är intresserad av.
 • På rådgivarens profil trycker du på den tjänst du är intresserad av och därefter kommer du till att få välja den dag och tid du önskar boka.
 • När du valt dag och tid kommer du få fylla i dina kontaktuppgifter. Om rådgivaren valt direktbetalning får du även fylla i dina betaluppgifter. Om betalning sker på annat sätt anges bara kontaktuppgifter.
 • Därefter får du bekräfta att infon är korrekt, godkänna eventuell betalning och din bokning är klar!
 • Du kommer få ett bekräftelsemail med eventuella instruktioner inför mötet, plats om det är ett fysiskt möte och länk om det är digitalt.

Får jag någon påminnelse eller instruktioner inför mötet?

Ja det får du. Du får eventuella instruktioner redan efter bokningen är lagd och påminnelser både dagen innan och ett par timmar före mötet.

Jag har blivit sjuk och behöver avboka. Vad är er avbokningspolicy?

I första hand bokar vi gärna om dig till en annan dag och tid till samma rådgivare. Meddela oss så fort som möjligt till support@healthgoing.com och lägg rådgivarens mail som kopia. Om det är mer än 48 h kvar kan du få pengarna tillbaka om du önskar, men vi hjälper dig mer än gärna med en ombokning. Om det är mindre än 48 h kvar får du din betalade summa som ett ”saldo” att använda till ett nästa köp. Notera att du behöver kontakta oss och rådgivaren så tidigt som möjligt, vid utebliven närvaro utan förvarning kan vi inte garantera dig en kostnadsfri ombokning.

Vad innebär fysiskt möte? Hur vet jag var vi ska vara?

Mötet är platsbaserat och inte online. Det står fysiskt möte vid tjänstens beskrivning och rådgivaren ska ha förtydligat var mötet i fråga hållas. Om det är några frågetecken - kontakta oss på support@healthgoing.com.

Vad innebär online-möte? Behöver jag skaffa en inloggning någonstans?

Mötet hålls via video och funkar att köra på distans. Du behöver ingen inloggning till våra online-möten. Du ansluter via länk i webbläsaren alternativt om du redan har zoom-appen kan du använda den.

Vi stöttar HealthGoing

Almi
Drivhuset
Folkets röst
ICA
Innovationskontoret
Ungdomsent
VentureCup
HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.