Om oss

HealthGoing är ett företag som samlar kost- och träningsinformation från pålitliga och kvalitetsgranskade källor online.

Plattformen skapades med syfte att göra det lättare för personer att hitta pålitlig, relevant och aktuell hälsoinformation och kunniga rådgivare på nätet. I dag är HealthGoing Sveriges enda marknadsplats som samlar, kvalitetssäkrar och källgranskar kost- och träningsinformation samt kvalitetsgranskar och certifierar sina anslutna rådgivare.

Vårt mål är att föra samman kunniga rådgivare med personer som är i behov av olika tjänster inom kost, träning och hälsa. Vi jobbar för att det ska vara tryggare, säkrare och enklare att hitta relevant hälsoinformation på nätet.

Idén bakom HealthGoing

Idén om HealthGoing växte fram under min utbildning till hälsocoach. Jag såg ett tydligt behov av en lösning som kunde hitta rätt anpassad hälsoinformation, oavsett tid, plats, ekonomi och förkunskaper. Exempelvis så försöker en majoritet söka själva på nätet, men tidigare lyckades endast en minoritet hitta rätt och av dem var det ännu färre som tyckte att det gick tillräckligt snabbt.

Så jag bestämde mig för att skapa ett digitalt hälsoverktyg som tog hänsyn till detta och var bättre. Min förståelse för målgruppen ökade avsevärt när jag själv fick en skada och försökte få information om hur jag kunde fortsätta min egen träning. Min vision är att göra relevant information tillgänglig så att människor får modet och kunskapen de behöver för att förverkliga sina mål.

Felicia Provender

Grundare och VD, HealthGoing

Vi stöttar HealthGoing

Almi
Drivhuset
Folkets röst
ICA
Innovationskontoret
Ungdomsent
VentureCup
HealthGoing logo

HealthGoing® är den enda sökmotorn som samlar, kvalitetssäkrar personifierar kost- och träningsinformation. Bra hälsokällor blir certifierade och marknadsförda samtidigt som användare får vad de behöver för att uppnå sitt mål.

© 2019-2022 HealthGoing. Alla rättigheter förbehållna.