fbpx

Partners

Bli en av våra certifierade partners

5 anledningar till att du borde bli vår partner

 1. Låt människor få veta att din källa, innehåll och plattform är av hög kvalité! Du får en certifiering som visar att du håller en hög standard.
 2. Bli marknadsförd. HealthGoing länkar till ditt innehåll samtidigt som användare söker för innehåll som du har. Med vårt smarta sökfilter ser vi till att de hittar rätt hos dig.
 3. Sälj dina hälsotjänster på HealthGoing. Det tar tid och kostar pengar att få besökare och bygga upp en säljplattform. HealthGoing hjälper dig med det för endast en procentuell del av det du säljer.
 4. Bli en del av något större. Människor vill ha kvalité och nu har de chansen att få det. Tillsammans kan vi skapa en högre standard för hälsokällor online.
 5. Få feedback på vad du kan göra bättre med årliga kvalitetsgranskningar, så att du kan hålla dig uppdaterad och fortsätta vara en högkvalitativ källa.

Du kan bli vår partner om...

 1. Din källa, ditt innehåll och plattform är relevant, användarvänlig och säker.

 2. Du döljer inte något egentligt innehåll eller på ett oberättigat sätt förvrider information till din egen fördel. Du äger ditt innehåll och är väldigt tydlig med när det är någon annans.

 3. Om du säljer hälsotjänster ska du ha en examen och praktisk erfarenhet av det du tänkt sälja.

3 steg till att bli certifierad

 1. Ansök om en kvalitetsgranskning och beskriv din källa.

 2. Du får ett prisförslag baserat på hur stor källa du har (och mängden arbete som uppskattas ta för att certifiera den).

 3. Om du accepterar prisförslaget, så påbörjar vi en djupare kvalitetsgranskning och informerar dig sedan om du är certifierad eller vad du behöver fixa för att kunna bli det.

Ansök nu!

Coaching med Teresia Tingström”Sedan år 2014 är jag bosatt i underbart, sprudlande Barcelona. Härifrån jobbar jag med en hel del olika projekt under inom hälsoområdet. Jag jobbar med ett coacha klienter här på plats, samt från andra delar av i Europa (och Sverige så klart). Jag skriver artiklar inom området för två olika appar: Mindapps och BeYou, samt delar med mig av recept här på HealthGoing. Att jobba härifrån men ändå ha en fot i Sverige, är oerhört skönt och inspirerande. Jag gillar flexibiliteten och den stimulansen det ger att jobba med olika människor och platser, men ändå med ett syfte; Att få människor att hitta en sundare relation till mat och sina kroppar.”

Teresia Tingström

Kostrådgivare med inriktning på kognitiv beteendeterapi och receptkreatör på HealthGoing.